gökhan dekorasyon

VİTRİN MANKENİ RAF VE ASKILIK SİSTEMLERİ

ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ

POLYESTER MANKEN

Dilediğiniz polyester mankenlerinizin model ve duruşunu seçtikten sonra sadece model numarasını  bizimle paylaşarak sipariş oluşturabilirsiniz.

ORTA STAND

Mağazanız için en iyisini istiyorsanız ürünlerimize göz atmalısınız. Dilediğiniz modeli sadece model numarasını belirterek sipariş verebilirsiniz.

TERZİ MANKEN

Provalarınız ve Dikiş işlemlerinizi yapabileceğiz bir manken arıyorsanız sizin için hazırladığımız manken modellerimize bakabilirsiniz.

Hakkımızda

GÖKHAN DEKORASYON
 vitrin mankenlerinde, büstlerinde Türkiye liderlerinden biridir. profesyoneller için askılar, elbise rafları, mağaza donanımı ve mağaza ekipmanları üretmekteyiz. Aynı zamanda Tüm profesyonellere yönelik bütün ürünlerin üretimini ve dağıtımını sağlamaktayız.  25 yılı aşkın süredir manken ve büst, mağaza donanımı, mağaza düzenlemesi, perakende satış ve paketleme alanlarında deneyimli bir ekip arkadaşlarımızla birlikte her ürün yelpazesinde sizlere kaliteli hizmet vermek için buradayız. Vitrin mankenleri, mağaza mobilyaları ve mağaza mimarlarına özel diğer ürün çeşitleri, tasarım ve modadaki gelişmelere uyum sağlamak için düzenli olarak yenilenmektedir.

Modern ve Şık Mağaza Dekorasyonları